Nieuwe website: Just4you2 voor vakanties en weekendjes weg met z'n tweetjes!

Nieuwe website: Just4you2 voor vakanties en weekendjes weg met z'n tweetjes!

29-11-2016 - Corine

Just4you2 is een nieuw platform voor vakanties en weekendjes weg met z'n tweetjes. Met je partner, een vriend of vriendin of met je vader of moeder... En of je nu wel of geen kinderen hebt en 20, 30, 40 of 70 bent, het is heerlijk om er even met z'n tweetjes op uit te gaan. Even tijd voor elkaar... Wij hebben gemerkt dat dat heel belangrijk is!

Net als op onze website 30pluskids, zijn de meeste locaties kleinschalig, liggen op een mooie locatie en allemaal hebben ze wel iets bijzonders. Een appartement in een oud schoolgebouw, fabriek, kasteel of abdij, een hele luxe safaritent met heel veel privacy en een waanzinnig uitzicht of een eenvoudig onderkomen op een heel bijzondere plek of met een fantastisch interieur… Op alle locaties zul je je welkom voelen en kun je genieten van elkaars gezelschap.

ZOEKEN
Op deze nieuwe website kun je jouw vakantiebestemming zoeken op land, regio, soort accommodatie, faciliteiten, etc. Maar je kunt ook zoeken op de volgende thema’s: Weekendje weg, In de natuur, Romantisch, Kamperen, Lekker eten, Strand en zee, Cultuur en Glamping. Thema’s waarvan wij denken dat die passen bij een vakantie met z'n tweetjes. Wil je alle locaties zien? Dan ga je naar de tab Alle Locaties of je klikt op het vergrootglas op de homepage zonder verder iets in te vullen.

ARRANGEMENTEN
Ook zijn er diverse arrangementen te vinden. Wat dacht je bv. van een Ontbijt & Wijnarrangement in Andalusië, een 3 dagen Short Ski Break in Oostenrijk of een 4-daags verwenarrangement in de Creuse? Lastminutes zijn er op dit moment nog nauwelijks, maar als het vakantieseizoen aanbreekt, kun je hier gemakkelijk de locatie vinden die bij jullie past!

GESELECTEERDE REISEXPERTS
En last, but not least, we hebben een categorie Geselecteerde Reisexperts! Hier vind je aanbieders van meerdere locaties en/of accommodaties die passen bij Just4you2! Iedere Geselecteerde Reisexpert heeft haar eigen specialiteit. De een verhuurt luxe Lodge/Safaritenten in heel Europa, de ander overnachtingen in of bij een kasteel. Sommigen zijn gespecialiseerd in een bepaald land, deel van een land of regio, zoals: Sicilië, Le Marche of Andalusië.

NIEUWS
Regelmatig zullen we blogs schrijven ter inspiratie en je op de hoogte houden van het laatste nieuws, nieuwe locaties, etc. via Facebook en een nieuwsbrief. Klik hier om ons alvast te liken op Facebook en zo niks te missen!

Ga snel naar www.just4you.nl en kijk of er een leuke locatie voor jullie bij zit! En heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Wij horen het graag van je via: info@just4you2.nl!

Leuk om met Valentijnsdag te geven: een romantisch(e) weekendje weg of (mini) vakantie! Het is namelijk zoooo belangrijk om leuke dingen te doen samen....