Casita Travel

Casita Travel

  • Specialist in goed ingerichte vakantiewoningen, casita´s, finca’s en villa´s op bijzondere locaties in Zuid Europa
  • Alle vakantiehuizen worden persoonlijk geïnspecteerd door het team van Casita Travel
  • Bestemmingen: Spanje (Ibiza, Andalusië, Costa Blanca en alle Canarische Eilanden), Portugal (Algarve, Alentejo, Noord-Portugal, Centro-Portugal en Madeira) en Griekenland (Kreta en Corfu).
  • Vakantie-op-maat
Contact opnemen

Casita Travel

Heb je niets met overbevolkte stranden en grote hotels? Dan is Casita Travel de reisorganisatie voor jou. Casita Travel bestaat uit een gepassioneerd team met een goed gevoel voor de juiste vakantieplekjes in Zuid Europa.

Zoek je een authentieke casita, finca of moderne villa met privé zwembad in Spanje, Portugal, Griekenland of op Madeira of de Canarische Eilanden? Je vindt het voor de zomer- en winterzon gegarandeerd bij Casita Travel. EN: bij 98% van de vakantiehuizen mag je arriveren op iedere dag van de week. Dat bespaart dure vluchten op zaterdag en zondag!

Maak kennis met de uitmuntende persoonlijke service van het team van Casita Travel die alle locaties zelf hebben bezocht. Alvast wat boodschappen doen? Een vlucht en auto op maat boeken? Een rolstoel regelen? Een kok aan huis? Het kan allemaal! Doe gerust een aanvraag voor “een vakantie op maat” op de website. Casita Travel doet de rest.

Je hoeft alleen nog maar te relaxen en genieten...

Arnhemseweg 34A
7331 BL Apeldoorn
Nederland

Tel: 0031553562339
Email: info@casitatravel.nl
Website: https://www.casitatravel.nl
In één woord: overweldigend! Een plaatje is deze villa met bijzonder fraaie tuin...
Villa Desino Callao is heerlijk rustig gelegen in het dorpje Guaza temidden van...

Over de eigenaren

Eigenaren van Casita Travel Monique van der Kolk en Monique Dijkhof hebben beiden veel ervaring in de reisbranche. Monique van der Kolk is specialist in de Canarische Eilanden en Portugal en Monique Dijkhof in Spanje en Griekenland. Voordat zij Casita Travel begonnen, hebben zij voor andere reisorganisaties gewerkt en zijn daarna, afzonderlijk van elkaar, hun eigen reisorganisatie begonnen.

Sinds 2009 hebben ze hun bedrijven samengevoegd en gebruiken ze hun netwerk in Europa om alleen de allerfijnste vakantiehuizen/casita’s/villa’s/finca’s te contracteren en te vermelden op Casita Travel. Ze verhuren alleen maar huizen die ze zelf ook echt goed vinden! Regelmatig maken ze, met hun gezin, gebruik van hun eigen prachtige aanbod.

Casita Travel Monique en Monique Casita Travel Just4you2

Contact opnemen met Casita Travel