Charme delle Marche

Charme delle Marche

Bij Charme delle Marche vind je kleinschalige, mooie en unieke appartementen en vakantiehuizen op bijzondere locaties in het zuiden van Le Marche, in de rustige en mooie omgeving tussen Grottammare en Montalto delle Marche.

  • het tweekoppig team van Charme delle Marche, Petra en Anuscka, woont ruim 10 jaar in Le Marche
  • Charme delle Marche staat voor persoonlijke service
  • Alle accommodaties zijn persoonlijk geselecteerd en geïnspecteerd 
  • bij 99% van de accommodatie mag je in het voor,- en naseizoen arriveren op iedere dag van de week. Dat bespaart dure vluchten in het weekend!
  • Charme delle Marche organiseert o.a. wijnavonden en truffeltochten maar het is ook mogelijk om bv. een kok aan huis of een kookworkshop te laten regelen
Contact opnemen

Charme delle Marche

Bij Charme delle Marche vind je kleinschalige, mooie en gezellige appartementen en vakantiehuizen in een unieke, authentieke omgeving. De accommodaties bevinden zich allemaal in het zuiden van Le Marche van de badplaatsjes Grottammare en San Benedetto del Tronto. Je vindt hier: witte zandstranden en een schitterende achterland met prachtige heuvels en pittoreske middeleeuwse stadjes tot aan Ascoli Piceno, de prachtige hoofdstad van deze provincie, gelegen aan de voet van de Monte Sibillini. Hier is Italië la Dolce Vita, il dolce far niente; genieten zonder agenda, weg uit de hectiek en omringd door vriendelijke, gastvrije mensen. Het is de ideale plek voor mensen die het pure en authentieke Italië willen beleven en daarnaast willen genieten van de rust, ruimte, comfort en het buitenleven.

De eigenaresse van Charme delle Marche, Anuscka Bonnier, woont met man en drie dochters sinds 2007 in Le Marche. Zij verhuurt ook haar eigen huis en appartement Villa & Villetta della Valle. De huizen en appartementen waarin zij bemiddelt voor Charme delle Marche bevinden zich in de directe omgeving van haar eigen huis.

Charme delle Marche heeft een select aanbod van eenvoudige en luxe appartementen tot moderne en Italiaans ingerichte vakantiehuizen met zwembad. De accommodaties bevinden...   zich op bijzondere locaties in het zuiden van de prachtige landstreek Le Marche. Het aanbod is door Anuscka en haar collega Petra met zorg geselecteerd. Zij kennen de streek, de huizen en de eigenaren persoonlijk!

Contrada Rigo 7
63034 Montalto delle Marche
Italië

Tel: 00393409973401
Email: info@charmedellemarche.com
Website: http://www.charmedellemarche.com
Op een ideale locatie tussen glooiende heuvels en slechts 6 kilometer van zee be...
Casa Gioconda is een mooi ingericht huisje in het historische Cupra Marittima. V...
Meer informatie?

Over de eigenaren

Eigenaresse Anuscka Bonnier is van origine binnenhuisarchitect. Na de grote verbouwing van haar eigen huis Villa della Valle in 2009 (dat al direct vol zat voor de verhuur) besloot Anuscka op zoek te gaan naar andere mooie accommodaties in de buurt van haar eigen huis. En zo ontstond Vakantiehuizen le Marche, nu Charme delle Marche genoemd. Dit bleek zo’n succes dat een fijne collega zeer gewenst was, liefst ook wonend in het zuiden van Le Marche.

Petra Vermin woont met haar gezin sinds 2003 in Grottammare en nam het aanbod heel graag aan om samen te werken. Qua karakter en werkervaring vullen ze elkaar goed aan zodat ze zich optimaal en enthousiast kunnen inzetten voor de gasten en de eigenaren van de accommodaties. En omdat zij er zelf wonen kunnen ze de gasten in detail adviseren en eventuele problemen ter plekke oplossen.

Contact opnemen met Charme delle Marche