Glampings.nl

Glampings.nl

Glampings.nl biedt meer dan 250 glampingaccommodaties in Nederland en de rest van Europa.

  • Glamping accommodaties in 15 landen
  • Meer dan 250 locaties
  • Je boekt direct bij de aanbieder
Contact opnemen

Glampings.nl

Houd je van het gevoel van vrijheid tijdens een kampeervakantie, maar heb je wel behoefte aan luxe? Ga dan voor een Glamping vakantie! Bij Glampings.nl betekent dat dat je de beleving ervaart van het kamperen, bij voorkeur middenin de natuur, in een bijzondere accommodatie maar wel met het gemak dat je zelf geen kampeerspullen hoeft mee te brengen.

Met z'n tweetjes glamperen, dat is echt iets unieks beleven! In Nederland of in het buitenland, knus in een grote safaritent of lodgetent waar je natuurlijk voorzien bent van alle comfort. Kies bv. een van de vele romantische glamping accommodaties waar je in een prachtig hemelbed ligt en naast je in de tent een bad op krulpoten staat. Naast het drinken van een lekkere champagne kan je op een glamping met hottub ook lekker genieten van het warme bubbelende water.

Of lekker avontuurlijk middenin de natuur, maar wel luxe, bv. een safaritent met eigen sanitair, luxe bed, een complete keuken en een woongedeelte. Buiten geniet je ’s avonds van het zwoele weer op je eigen terras.
Vaak kun je op de camping ook een fiets huren om de omgeving te verkennen.

Glampings.nl biedt diverse accommodaties, zoals: safaritenten, boomhutten, tipi's, pipowagens of in authentieke Yurts... De keuze is zeer groot! Kijk snel welke leuke Glamping a... ccommodaties er allemaal zijn!

Bergstraat 103
6811 LE Arnhem
Nederland

Email: info@glampings.nl
Website: https://glampings.nl
Casa del Mundo is een kleinschalig glamping paradijs in het prachtige binnenland...
Glamping la Prugnola is het eerste yurt dorp in Toscane aan de Costa degli Etrus...
Meer informatie?

Contact opnemen met Glampings.nl