Las Perlas Reizen

Las Perlas Reizen

  • Specialist in individuele rondreizen in Spanje, Portugal, Griekenland en Italië
  • Kleinschalige accommodaties
  • Met superleuke excursies
Contact opnemen

Las Perlas Reizen

Spanje, Portugal, Griekenland en Italië zijn fantastische bestemmingen om te bezoeken! De ontelbare mogelijkheden in combinatie met het mooie weer en de zeer vriendelijke bevolking zorgen ervoor dat je er samen een topvakantie kunt beleven.

En helemaal als je reist met Las Perlas, met afstand dé specialist als het gaat om geweldige individuele rondreizen in Spanje, Portugal, Griekenland en Italië. De basis van de rondreizen zijn prachtige, kleinschalige accommodaties. Al deze bijzondere accommodaties zijn de basis voor originele rondreizen die voor een sterk groeiend aantal klanten worden samengesteld.

Ervaar ook de kennis van de regio, de geweldige hotelkeuze, de prachtigste plekjes en niet te vergeten, de leukste excursies! Boek je duo rondreis bij Las Perlas en je bent verzekerd van een hoge service, goede ideeën, leuke herinneringen en deskundige adviezen van ervaren experts.

Naast de Zuid-Spaanse vestiging heeft Las Perlas een vestiging in de gezellige binnenstad van Utrecht. Op afspraak kun je het kantoor in Utrecht bezoeken om je rondreis op maat gezamenlijk door te spreken.

Brigittenstraat
3512 KJ Utrecht
Nederland

Tel: 0031307370817
Email: info@lasperlasreizen.nl
Website: https://www.lasperlasreizen.nl/
Spanje, Portugal en Italië zijn fantastische bestemmingen om samen te bezoeken....
Spanje, Portugal en Italië zijn fantastische bestemmingen om samen te bezoeken....

Contact opnemen met Las Perlas Reizen