Puur Kroatië

Puur Kroatië

Puur Kroatië biedt bijzondere, authentieke vakantieadresjes in Kroatië.

  • alle adresjes zijn persoonlijk bezocht
  • persoonlijk samengestelde reizen
  • verrassend veelzijdig vakantieland
Contact opnemen

Puur Kroatië

Bijzondere vakantieadresjes in het prachtige Kroatië vind je bij Puur Kroatië. Wil je het net even anders, weg van de massa? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Puur Kroatië laat je genieten van de authenticiteit van vakantieland Kroatië. De verrassende vakantieadresjes zijn stuk voor stuk door eigenaresse Wendy en haar team zelf bezocht: van charmante bed & breakfast tot stijlvolle villa en van luxueus appartement tot kleinschalige agrotoerisme.

Geniet van lokale wijnen, logeer in een sfeervol familiehotel of verken het glooiende landschap op de fiets: tijdens een vakantie op maat ontdek je de leukste plekjes van Kroatië. Op basis van jouw wensen stellen de ervaren reisspecialisten van Puur Kroatië een passende reis samen vol beleving, inspiratie en ervaringen om nooit meer te vergeten. Maak kennis met de prachtige natuur, het rijke culturele erfgoed en de meest bijzondere adresjes van dit verrassend veelzijdige vakantieland.

Laat je verrassen door de schitterende natuur, maak kennis met de vriendelijke bevolking en geniet van de geweldige gastronomie. Kies bijvoorbeeld voor een autorondreis, wandelvakantie, combinatiereis, een weekendje weg, fietsvakantie, of ga op eigen gelegenheid eilandhoppen. Kortom... ontdek Puur Kroatië op jouw manier!

Prinses Beatrixlaan 3
4001 AG Tiel
Nederland

Tel: 0031854018795
Email: info@puurkroatie.nl
Website: http://www.puurkroatie.nl
Agrotoerisme Kalpic is eigendom van de familie Kalpic. Een oase van rust in the...
Mooie en authentieke privé accommodaties (kleine boutique hotels, pensions en ap...
Meer informatie?

Over de eigenaren

Eigenaresse Wendy Vos vindt het leuk om steeds weer nieuwe dingen te ontdekken in Kroatië. Nieuwe plekken, natuur, cultuur en eten. Zij krijgt inspiratie van de gastvrije bevolking, het heerlijke eten en authentieke accommodaties. 70% van haar tijd is zij in Nederland en 30% van haar tijd reist ze door Kroatië.

Puur Kroatië vindt het belangrijk dat de authenticiteit blijft bewaard en dat Kroatië als bijzondere vakantiebestemmingen ook aan volgende generaties kan worden doorgegeven. Daarom voelt Puur Kroatië zich betrokken en zet zich in voor duurzaam ondernemen waarbij rekening wordt gehouden met milieu, mensen, natuur en cultuur.

Zo werken zij samen met lokale partners en accommodaties waarmee niet alleen de lokale economie gestimuleerd wordt, maar ook geprofiteerd wordt van lokale kennis. Daarnaast geeft Puur Kroatië geen brochure uit. Het aanbod wordt gecommuniceerd via de website en de reisbescheiden en facturen worden digitaal verstuurd. Beter voor het milieu en altijd het meest recente aanbod online.

Bijna alle accommodaties dragen ieder op hun eigen, unieke wijze bij aan lokaal duurzaam ondernemen.

Puur Kroatie eigenaresse Wendy.jpg Puur Kroatië Just4you2

Contact opnemen met Puur Kroatië