Special Villas

Special Villas

Bijzondere, veelal kleinschalige en "anders dan anders" logeeradressen in Frankrijk, België, Duitsland en Nederland

  • Specialist in bijzondere en smaakvolle vakantiewoningen, zoals: boerderijen, kastelen, safaritenten en villa´s op bijzondere locaties.
  • Alle vakantiehuizen worden persoonlijk geïnspecteerd
  • Advies op maat en hoog serviceniveau

Contact opnemen

Special Villas

Wil je stijlvol genieten in een landhuis, een stoere tent vol romantiek, een exclusieve villa met privé-zwembad, een hip en trendy stadsappartement, landelijke charme op de boerderij of een authentiek kasteel in een modern jasje?

Bij Special Villas geniet je van bijzondere logeeradressen voor een romantisch weekendje weg, een familiereünie, een luxe vakantie of zakenbijeenkomst op bijzondere plekken. De locaties worden persoonlijk geselecteerd en bezocht, zijn veelal kleinschalig en ‘anders dan anders’. Het enige dat jij hoeft te doen is genieten...

Special Villas heeft logeeradressen in Frankrijk, België, Duitsland en Nederland.

Vaandrigstraat 3
4871 LS Etten-Leur
Nederland

Tel: 0031765322031
Email: info@specialvillas.nl
Website: http://www.specialvillas.nl
Vakantiehuis 't Stalen Boshuis ligt op een mooie plek in Brabant middenin de nat...
Een zonsopgang vanaf de veranda van je luxe safaritent, uitzicht op de omliggend...
Meer info?

Over de eigenaren

Special Villas is een jonge organisatie, opgericht door Lirette Jansen. Zij studeerde onder andere aan het Nederlands Wetenschappelijk Instituut voor Toerisme en Recreatie (tegenwoordig: NHTV) te Breda en heeft vele jaren in het buitenland gewoond en gewerkt. De laatste 12 jaar werkte zij als inkoper bij gerenommeerde touroperators waar zij onder andere Frankrijk, Italie, België en Nederland inkocht en het liefst op zoek ging naar bijzondere, exclusieve en vaak nog onontdekte vakantieplekjes.

Alle vakantiewoningen zijn door Lirette persoonlijk bezocht en geselecteerd. En altijd met de gedachte: "zou ik hier zelf vakantie willen vieren?" Special Villas zorgt voor een vakkundig en persoonlijk advies en hoopt jou als gast te mogen ontvangen!

Special Villas Lirette Jansen.jpg Special Villas Just4you2

Contact opnemen met Special Villas