Tentensuite

Tentensuite

De Tentensuite en de Petitensuite tent moet, al is het maar tijdelijk, jouw tweede huis zijn. Met genoeg ruimte, alle noodzakelijke voorzieningen en nog net iets meer, in een omgeving die inspiratie geeft, ontspant en de rust in het hoofd terug brengt.

  • alle Tentensuite bestemmingen worden jaarlijks persoonlijk beoordeeld op de voorwaarden van Tentensuite
  • Tentensuite heeft bestemmingen in Zuidwest Frankrijk, het gebied met de meeste zonuren per jaar
  • de Petitensuite tent is voor max. 4p 
  • de Tentensuite tent is voor max. 6p
Contact opnemen

Tentensuite

De Tentensuite tent
De ruime Tentensuite tenten met houten vloer van 45m2 zijn zeer compleet ingericht. Er is een tweepersoonsbed van 160 x 200 cm, twee stapelbedden, voldoende kastruimte, een keukenblok, een Senseo koffiemachine, waterkoker en ruime koelkast met apart vriesvak. Op een aantal locaties beschikt de tent over privé sanitair naast de tent of bevindt dit privé sanitair zich in een bijgebouw.

Alles wordt prima verlicht en er zijn voldoende stopcontacten. Er is een grote houten eettafel met banken, 4 safaristoelen en 2 ligstoelen. Op het terras is een all-weather hangmat, grote parasol en gas-BBQ/Skottelbraai.

De Petitensuite tent
Petitensuite is de kleine broer van Tentensuite. Niet minder compleet en nog steeds met een geweldig comfort. Door het maatje kleiner, is deze tent geschikt voor maximaal 4 personen. Deze tent is 4 meter breed en 3,5 meter diep met een vloeroppervlak van 25 m2. Er is een tweepersoonsbed van 140 x 200cm en een stapelbed. In de leefruimte is een volledig ingerichte keukenhoek met 4-pits kookplaat en een tafelmodel koelkast onder het roestvrij stalen aanrechtblad.

Bestemmingen
Alle bestemmingen zijn kleinschalig en ruim van opzet. Natuurlijk met uitstekende sanitaire voorzieningen, een zwembad/rivier op de camping en anders waterspor... tmogelijkheden op korte afstand van de camping. Ook voor een hapje en een drankje kun je je bij deze bestemmingen op originele manier laten verwennen. Sport en spel en animatie vinden plaats op kleinschalig, natuurlijk en familiair niveau.

Kerkstraat 72
5411 BC Zeeland
Nederland

Tel: 0031486851888
Email: info@tentensuite.nl
Website: http://www.tentensuite.nl
Domaine Bessière is een landgoed in Zuid-West-Frankrijk. Op het domein staan: ee...
Deze gezellige, sfeervolle en zeer ruim opgezette camping is gelegen in het Depa...
Meer informatie?

Contact opnemen met Tentensuite